RiniaLogo

kërko fluturimin

foto
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Welcome

Gëzohemi, dhe kemi nderin që në emrin e agjensionit Rinia Company , t`ju përshendesim me anën e Home-pages-it tonë, ku ju dëshirojm udhëtime të rehatshme.

Lajme

07.07.2011

Rinia COMPANY tash e tutje ju ofron të gjitha shërbimet e pasagjereve te saj me metodat ma bashkëkohore në internet.

lexo më tutje

  SWISS  ADRIA AIRWAYS  Airberlin   AUSTRIAN AIRLINES

Rinia Group

Schaffhauserstrasse 25


8152 Glattbrugg


www.riniagroup.ch

Zürich:

Tel. 044 271 07 05


Nat. 078 888 88 81


info@riniagroup.ch

Gjilan:


Tel. +381 280 324 333


Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.